Disruption MTi Alliance
K2
6 490:- 6 990:-

K2´s nya Disruption serie sätter en ny standard i vad du har förväntat dig av en pistskida!

 

Disruption serien är byggd för dig som älskar riktigt hög prestanda en hel dag i pisten. Skidorna är 100% utvecklade för att hjälpa dig att få ner kraften i backen, öka farten och ge maximal känsla tillbaka i varje sväng. Skidorna är konstruerade från grunden med helt ny teknik som till mindre kraft ger dig mer tillbaka!

 

Alla skidorna i serien bygger på en massiv träkärna som ger den extra speciella "fingertoppskänslan" mot snön. Metallen i skidan, kallad "I-Beam", tar vibrationerna vid de stora stötarna och ojämheterna. Materialet " Dark Matter Dampening", som sitter i nos och tail, dämpar de små vibrationerna och ger skidan en otrolig exakt och dämpad känsla oavsett fart. Till sist så har vi PowerWall som är en förstärkning av sidkanten (sidewall) som ger dig extra kraft under foten när det blir riktigt hårt i pisten.

 

Disruption MTI Alliance är den mest avanderade pistskidan i damsortimentet någonsin. För dig som åker kraftfullt och älskar maximalt kantgrepp och fartstabilitet! Rekommenderas strax under eller kroppslängd.

 

K2 har sedan länge samarbetat med bröstcancerfonden och en del av försäljningen går till bröstcancerforskning. Detta ser du på alla K2´s damprodukter genom symbolen för Rosa bandet på skidan, snowboarden eller pjäxan.

 

Pris Ink bind. ERC 11 TCx bidning.

 

Fri montering!

Skickas inom 2-5 arb.dagar
Disruption MTi Alliance